Hyönteisviljelyyn soveltuvaa teknologiaa

Jos haluat olla mukana tulevaisuuden ruokateollisuudessa, me autamme sinua mielellämme! EntoCube-kasvatuskonttien avulla saat tasaisen sadon riippumatta ulkona vallitsevista olosuhteista. Kontit on suunniteltu kustannustehokkaiksi ja jokainen sentti kontin sisällä on otettu hyötykäyttöön. Konttimme toimitetaan tarkkojen ja selkeiden ohjeiden kanssa, jotta pääset aloittamaan hyönteisten viljelyn heti ensimmäisenä päivänä! 

EntoCube-kontti soveltuu sekä pienimuotoiseen viljelyyn, että laajempaan liiketoimintaan. Skaalaamme kanssasi ja saat meiltä milloin vain apua hyönteisviljelyyn liittyen tai jos haluat kasvattaa liiketoimintaasi!


Raaka-aineita ruokateollisuuteen

Jos kokonaiset sirkat tuntuvat vierailta, niistä saa helposti myös helpommin lähestyttävää jauhoa. Kotisirkan ominaismaku on hyvin mieto ja jo nyt hyönteiskokit ympäri maailmaa kokeilevat erilaisia lähestymistapoja, joissa sirkalle tarjottu ravinto tuo lopputuotteeseen jännittäviä makuvivahteita. Sirkkajauho on EntoCuben visioissa pian yleinen raaka-aine kodin keittiössä ja sen avulla valmistuu niin maittavat sirkkalihapullat kuin sirkkajauholla jatkettu kotitekoinen proteiinipasta!


Kasvatuskontit

Ensimmäisen sukupolven EntoCube-kasvatuskontti kasvattaa hyönteiset syömäkelpoisella ruokajätteellä ja korkealaatuisella rehulla. Kontin mikroilmastoa seurataan mobiilisovelluksella ja sato on korjuuvalmis neljän viikon sykleissä.