EntoCuben sirkat nyt nettikaupassa! Tilaa suoraan, tai pyydä tarjous

👇


Hyönteiset - ekologisesti kohti huomista

Me EntoCubella kehitämme teknologiaa hyönteisten viljelyyn. Hyönteisten viljely kuluttaa murto-osan luonnonvaroista, jota kuluu esimerkiksi nautakarjan tai siipikarjan kasvatukseen ja EntoCube on suomalainen edelläkävijä hyönteisten konttikasvatuksessa, sekä teknologiassa. 

Hyönteiset ovat tulevaisuuden vaihtoehto ja EntoCube kulkee kehityksen kärjessä, liity mukaan!

 

Teknologia

EntoCube-kasvatuskontteissamme on hyönteisten viljelyyn säännelty ja automatisoitu ilmasto. Näin helpotamme viljelijän työtä ja mahdollistamme tuottavan sadon pienellä vaivalla! Visiossamme vanhat navetat muutetaan EntoCube-kasvatuskonttien avulla tehokkaiksi tuotantolaitoksiksi, missä kontit pinotaan päällekkäin kuin lego-palikat! Jos sinua kiinnostaa hyönteisten viljely, lue täältä lisää

Kohti tulevaisuutta

Hyönteiskasvatus on suuri inspiraation lähde ja seikkailun alku kaiken ikäisille. EntoCuben visiossa tulevaisuuden astronautit tulevat kasvattamaan ja syömään hyönteisiä Marsissa ja Kuussa - tämä pienkarja mahdollistaa kestävän ja tehokkaan ruoantuotannon pienessä tilassa kiertotalouden periaattein. EntoCube tekee tälläkin hetkellä aktiivisesti yhteistyötä mm. NASA:n kanssa.

Sirkkojen kasvatus EntoCube-moduulissa

Ensimmäisen sukupolven EntoCube-moduulifarmissa hyönteiset saavat syödäkseen korkealaatuista sirkkarehua. Kontin mikroilmasto on tarkkaan säädelty ja sato on korjuuvalmis 4-5 viikon sykleissä.

Lue täältä lisää hyönteisten kasvatuksesta EntoCube-moduulin avulla!

Tammela3.jpg