Tulevaisuuden maataloutta

Jos haluat olla mukana tulevaisuuden ruokateollisuudessa, me autamme sinua mielellämme! EntoCuben ratkaisujen avulla saat tasaisen sirkkasadon riippumatta ulkona vallitsevista olosuhteista. Farmimoduulit on suunniteltu kustannustehokkaiksi ja jokainen sentti kontin sisällä on otettu hyötykäyttöön. Moduuli toimitetaan tarkkojen ja selkeiden ohjeiden kanssa, jotta pääset aloittamaan hyönteisten kasvatuksen heti ensimmäisenä päivänä! 

EntoCuben moduulifarmi soveltuu sekä pienimuotoiseen tuotantoon, että laajempaan liiketoimintaan. Skaalaamme kanssasi ja saat meiltä milloin tahansa apua sirkkojen kasvatukseen liittyen tai jos haluat kehittää liiketoimintaasi!


Haluttu raaka-aine ruokateollisuuteen

Jos kokonaiset sirkat tuntuvat vierailta, niistä saa helposti myös helpommin lähestyttävää jauhoa. Kotisirkan ominaismaku on hyvin mieto ja jo nyt hyönteiskokit ympäri maailmaa kokeilevat erilaisia lähestymistapoja, joissa sirkalle tarjottu ravinto tuo lopputuotteeseen kiehtovia makuvivahteita. Sirkat ovat EntoCuben visioissa pian yleinen raaka-aine kodin keittiössä ja niistä valmistuu niin maittavat wokit kuin sirkkajauholla jatkettu kotitekoinen proteiinipasta!


Kasvatuskontit

Ensimmäisen sukupolven EntoCube moduulifarmissa sirkat saavat syödäkseen korkealaatuista sirkkarehua. Farmin mikroilmastoa seurataan mobiilisovelluksella ja sato on korjuuvalmis viiden viikon sykleissä.