Tulevaisuuden maataloutta

Hyönteisruoan esiinmarssi on väistämätöntä maailman rajallisten resurssien ja väestönkasvun takia, mutta se on myös juhlimisen aihe. Mutta tuleeko se Suomesta vai muualta? EntoCuben mielestä Suomi on jo edellä muita!

Hyönteisruoka on uskomaton mahdollisuus, joka yhdistää eri aloja ja avaa uusia ovia. Tuotanto on rehun, veden, päästöjen ja maankäytön suhteen omassa luokassa ekologisuudessaan. Ravintoarvot ovat huipussa ja hyönteiset ovat monen mielestä eettinen vaihtoehto. Maailman ruoantuotannosta 30-50% on ruokahävikkiä, jota hyönteiset voivat käyttää rehuna kasvaakseen - paikallisesti missä vain Suomen teollisuushalleista Aasian syrjäkyliin. Se on uuden ajan kiertotaloutta.


Kokonaisina tai jauhettuina

Herkulliset ruokavaihtoehdot ovat loputtomat. Hyönteisiä on syöty tuhansia vuosia ja syötäviä lajeja on noin 2000, joilla jokaisella on oma makunsa ja ominaisuutensa. Hyönteisiä voi syödä eri muodoissa kokonaisina, jauhelihana tai proteiinirikkaana kuivajauheena. Niitä voi käyttää raaka-aineena niin tutuissa kuin uusissa ruoissa ja juomissa. Vain meidän oma mielikuvituksemme on rajana.


Ota meihin yhteyttä jos haluat tarjouksen EntoCube-kontista tai olet kiinnostunut hyönteisten kasvatuksesta ja tuotannosta!

Nimi *
Nimi
Kasvatusmuoto
Entocube-kasvatuskontin lisäksi sirkkoja on mahdollista kasvattaa moduuleissa lämmitetyssä tilassa. Näin saat esimerkiksi vanhan, tyhjäksi jääneen sikalan hyötykäyttöön.
Jotta voisimme räätälöidä ratkaisumme juuri sinulle, kerro seuraavat asiat itsestäsi: Mahdollinen farmin koko (m²/konttien määrä), sijainti sekä mahdollinen aikataulu.